Usikker på løypa?

Publisert: 24.08.2018 15:45
Bli med å teste løypa sammen med Kulås-joggen 
_BLD9602
Hver mandag kl. 18.30 kan du løpe sammen med Kulås-joggen i Kulåsparken. Joggen bruker samme løypa som Kulåsløpet og de som ønsker det har muligheten til å måle sin egen innsats med tidtaking. Samlingene er helt gratis og påmelding er ikke nødvendig. Møt opp ved treningsapparatene i nærheten av amfiet. 
 
Bli med da vel! Det er en perfekt oppladning til Kulåsløpet og et trivelig treningsfellesskap og være en del av. Alle er hjertelig velkommen, uansett form!


Kulås-løpene er joggeløyper, som går i forskjellige traseer rundt i parken. Traseene er merket med røde, gule, grønne og blå piler i parken og linjer på kartet. Kartet står i nærheten av klatrestativet og Kulås Amfi i parken. Starten på løpene er ved idrettsparken. Både Kulås-løpene og idrettsapparatene er en gave fra Borregaard til Sarpsborg i anledning av byens tusenårsjubileum.

Kulåsløpet benytter Kulåsløypene, som er fire rundløyper med forskjellig distanse og terreng. I Kulåsløpet brukes den blå løypa og du løper enten 2 runder som til sammen er 5,2 km eller 4 runder på 10,4 km sammenlagt. Barneløpet benytter den gule løypa og de aller minste løper den grønne løypa.


kul%c3%a5sl%c3%b8ypene kart