Informasjon om Kulåsløpet

Knyt lissene og gjør deg klar! Kulåsløpet arrangeres lørdag 23. september 2023, for fjerde gang og du er invitert. Kulåsløpet et lavterskel mosjonsløp som passer for hele familien. Velg mellom distansene: 5km eller 10km – med eller uten tidtaking. 

Kulåsløpet benytter Kulåsløypene, som er to rundløyper med forskjellig distanse og terreng. Barna har også sine helt egne løp – Barneløpet på 1000 m og Miniløpet på 500 m. Vil du bli med å løpe? Klart du kan!


Kulåsløypene var en gave, i forbindelse med byens tusenårsjubileum, fra Borregaard som eier Kulåsparkenparken. Løypene er godt opparbeidet, godt merket og åpne for alle året rundt. Her kan man trene hver dag hele året, uten begrensninger. Les mer og se kart over løypetraseen her.
 
Løypene i Kulåsløpet
Løypetrase

Løypene går i Kulåsparken i Sarpsborg. Underlaget er asfalt, grus og godt bearbeidet skogssti. Løypene som skal brukes i løpet er på 2,5 km.
Les mer
shutterstock_138987200
Klasser

Kulåsløpet er delt inn i flere klasser fra miniklasse til mosjon. Noe for alle som er glad i å løpe.
Les mer
running-573762_1280
Priser

Priser og betingelser.
Les mer

LØYPETRASE OG KLASSER

Kulåsløpet løpes i to rundløyper som begge er ca. 2,5 km lange, den ene litt kortere den andre litt lengre. En betydelig del av løypene går i samme trasé (merket blå på løypekartet). Løypene går i Kulåsparken og i området tilknyttet denne. Dersom man deltar på 5 km, skal det løpes en gang i hver løype. De som er med på 10 km løper to ganger i hver løype.

Underlaget er asfalt, grus og godt bearbeidet skogssti. Løypene er meget godt merket og det vil i tillegg være løypevakter.

MINILØPET går i en merket løype på 500 m i Kulåsparken
BARNELØPET går i en merket løype på 1000 m i Kulåsparken.
LØPERE PÅ 5 KM løper først en runde i løype 1 så en runde i løype 2
LØPERE PÅ 10 KM løper først en runde i løype 1, så en runde i løype 2, så en ny runde i løype 1 før det avsluttes med en spurtrunde i løype 2.